ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ

Το κατάστημα AERONAUTICA MILITARE, ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ 150-154 – Πειραιάς ανήκει στην εταιρία ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΒΙΤΣΑΡΑ με διακριτικό τίτλο “MILIFASHION” συνεργάζεται με ΕΛΤΑ courier(πορτα/πορτα), Speedex  για τις αποστολές των προϊόντων εντός Ελλάδας και ΕΛΤΑ (Ελληνικά ταχυδρομεία) για τις αποστολές των προϊόντων εκτός Ελλάδας.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Η εταιρια ασφαλίζει κάθε παραγγελία καθ’ όλο το διάστημα της μεταφοράς και μέχρι να παραδοθεί στον χρήστη. Από την στιγμή που θα υπογράψει ο χρήστης για την παραλαβή της παραγγελίας και μετά η ευθύνη είναι δική του.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Τα έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα είναι δωρεάν σε αγορές άνω των 50,00 ευρώ. Για αγορές κάτω των 50,00 ευρώ το κόστος και με η χωρίς αντικαταβολή είναι 1,90 ευρώ.

Αν η πληρωμή γίνει με αντικαταβολή υπάρχει πάγια χρεώσει 1,90 ευρώ ενώ σε πληρωμή με κάρτα η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό δεν υπάρχει καμία χρεώσει και επίσης παρέχετε επιπλέων έκπτωση 5%.

 ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Τα προϊόντα που αγοράζονται αποστέλλονται (το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ολοκλήρωση της παραγγελίας, με την προϋπόθεση ότι αυτά είναι διαθέσιμα – σε περίπτωση μη άμεσης διαθεσιμότητας (MONO ONLINE) αποστέλλονται εντός 5-7 ημερών από το χώρο διανομής και φτάνουν στην διεύθυνση που έχει ορίσει ο πελάτης κατά την διαδικασία της εγγραφής του, εντός δύο έως πέντε εργάσιμων ημερών από την ήμερα αποστολής. Στην περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί η παράδοση να γίνει σε συντομότερο χρονικό διάστημα πρέπει να ενημερώσει το κατάστημα στο τηλέφωνο 210 4178643 η μέσω mail και πληρώνει την επιπλέον χρέωση κατά την παραλαβή της παραγγελίας του.
Για τυχόν καθυστέρηση ή πρόβλημα της παραγγελίας θα υπάρχει άμεση ενημέρωση στο τηλέφωνο επικοινωνίας που θα έχετε ορίσει o πελάτης κατά την εγγραφή του ή στο e-mail του.
Σε περίπτωση αδυναμίας παράδοσης της παραγγελίας και ακύρωσης της λόγω λανθασμένης διεύθυνσης , η εταιρία δεν φέρει ευθύνη και δεν καλύπτει έξοδα επιπλέον αποστολής της ίδιας παραγγελίας.
ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ
Οι αποστολές σε Κύπρο θα γίνονται μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής με τα έξοδα αποστολής να ανέρχονται στα 9,90 ευρώ και καλύπτονται αποκλειστικά από τον πελάτη κατά την διάρκεια της παραγγελίας του.
Για αγορές άνω των 250 ευρώ, ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής.
Ο χρόνος παράδοσης είναι μέχρι και 7 εργάσιμες ημέρες.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ
Οι αποστολές στις υπόλοιπες χώρες θα γίνονται μέσω των Ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ (Ελληνικό Ταχυδρομείο) με τα έξοδα αποστολής να ανέρχονται στα:
ZONE 1: the shipping cost is: 19,90 euro
ZONE 2: the shipping cost is: 29,90 euro
και καλύπτονται αποκλειστικά από τον πελάτη κατά την διάρκεια της παραγγελίας του. Για αγορές άνω των 300 ευρώ, ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής. Ο χρόνος παράδοσης είναι μέχρι και 10 εργάσιμες ημέρες.

ZONE 1:

EU countries (Austria, Belgium, Boulgaria, France, Germany, Denmark, United Kingdom, Ireland, Spain, Italy, Luxemburg, Malta, Holland, Ungary, Poland, Portugal, Rumania, Slovakia, Sweden, Czech Republic, Finland, Switzerland, Iceland, Norway).

ZONE 2:

All rest countrie of Europe and all rest countries all over the world.